2003 triple speed speedo not working?

Discussion in 'Technical Help' started by tony955i, Apr 14, 2016.

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  1. tony955i

    tony955i Member

    Nov 17, 2015
    3
    8
    ludworth durham
    Evening all I have a problem with the speedo not working, is this an easy fix or do I have to remove the front wheel and replace the sensor?
     
  2. sprintdave

    sprintdave Nurse,he's out of bed again

    May 25, 2014
    1,185
    450
    Birmingham
    did it work before or has it never worked? have you removed the front wheel, i know some bikes can be a bitch to get the sensor working after wheel removal
     
  3. t552

    t552 Senior Member

    Nov 17, 2014
    409
    113
    Bristol UK
    have you had a new tyre before it stopped working? that is the usual cause, then they break the magnet in the speedo drive. Replacements are available from a guy in Germany
     
  4. thebiglad

    thebiglad Old fart, still riding !

    Sep 25, 2013
    5,119
    1,000
    Central France
    I take that a 2003 Speed Triple's speedo is driven by the front wheel and not the gearbox?
     
  5. tony955i

    tony955i Member

    Nov 17, 2015
    3
    8
    ludworth durham
    Yes it's front wheel driven, not sure wether to remove and clean it and check magnets or just purchase a new one have found the part number Pfkl 1201343. Not cheep. Lol
     
  6. sprintdave

    sprintdave Nurse,he's out of bed again

    May 25, 2014
    1,185
    450
    Birmingham
Loading...

Share This Page