Sequential Led Indicators

Discussion in 'Speed Triple' started by spony, Nov 25, 2019.

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  1. spony

    spony Well-Known Member

    Oct 21, 2019
    157
    83
    scotland
    hi ,anyone fitted these to a 2019 uk speed trriple rs ?
    i fitted them on the front of mine they worked fine ,then they stopped ,
    i put the standard led's back on & they work ,i asked at triumph ,they said they thought they were designed for the new street triple (has them fitted as standard) but they sell them as accessories , surely if there is any difference it would just be a matter of telling the ecu?
     
    • Agree Agree x 1
  2. freck

    freck Elite Member
    Subscriber

    May 4, 2017
    2,018
    750
    Preston, Lancs, UK
    If they worked then stopped then it sounds like they’re faulty.
    Get them back to where you bought them from. ;)
     
    • Agree Agree x 3
  3. spony

    spony Well-Known Member

    Oct 21, 2019
    157
    83
    scotland
    unlikely there both faulty
     
    • Agree Agree x 1
  4. Spspeed

    Spspeed Well-Known Member
    Subscriber

    Jun 26, 2018
    103
    83
    Michigan
    Sounds like a blown fuse or relay? What is the part number on those LED indicators?
     
    • Agree Agree x 1
  5. freck

    freck Elite Member
    Subscriber

    May 4, 2017
    2,018
    750
    Preston, Lancs, UK
    I doubt there’s a blown fuse or relay if the original ones are now working : unamused:
     
    • Agree Agree x 1
  6. Spspeed

    Spspeed Well-Known Member
    Subscriber

    Jun 26, 2018
    103
    83
    Michigan
    Then the indicators themselves have to be faulty it would seem. What is the part number on them? Are they UK/Euro only? I haven't seen Triumph branded sequential indicators here in the USA.
     
    • Agree Agree x 1
  7. spony

    spony Well-Known Member

    Oct 21, 2019
    157
    83
    scotland
    #7 spony, Nov 26, 2019
    Last edited: Nov 26, 2019
    yes genuine triumph ,i dont have the part number
    just heard ,there may be an issue with them ,i'll let you know
     
    • Agree Agree x 1
  8. Yorkshireman

    Yorkshireman Crème de la Crème

    Dec 12, 2015
    2,711
    1,000
    Barnsley
    I’m sorry but has anyone else seen the irony here, indicators that work, then they don’t, work, then they don’t :joy:






    I’ll get me coat.
     
    • Funny Funny x 7
    • Agree Agree x 1
  9. Niall

    Niall New Member

    May 13, 2017
    0
    1
    UK
    Similar problem, bought set of Oxford Nightrider sequential LED indicators for 2019 Speed RS and tried to fit rear today. With both connected could only get one indicator flashing using supplied resistor. Without resistors, neither flashing. As I have four indicators I swapped parts to check if faulty - same problem. I am assuming the relay is for LED as the stock indicators seem to be LED - is there any point switching the relay, is there another issue? Thought this would be a simple mod...Any help appreciated.
     
    • Agree Agree x 1
  10. spony

    spony Well-Known Member

    Oct 21, 2019
    157
    83
    scotland
    triumph took them off the shelf because of problems,then supplied me with another set (new part number),one of the new ones wasn't working so i managed to get a replacement for that one ,but they said they'd taken them off the shelf again,hope they get it sorted out ,they are pretty smart when the work, no resisters needed on the uk 2019/20 rs
     
Loading...

Share This Page