Anyone Got Regulater For Daytona 955i

Discussion in 'Daytona' started by Garyg, Jun 11, 2017.

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  1. Garyg

    Garyg Well-Known Member

    Mar 26, 2017
    68
    78
    Aberdeenshire
    Anyone can help me need to try a regulater on daytona 955i need to buy one can anyone help
     
  2. stevethegoolie

    stevethegoolie Elite Member

    Oct 16, 2014
    2,355
    800
    East Riding of Yorkshire
    When mine died I replaced it with one from Electrexworld. Much cheaper than a genuine Triumph jobby!
     
  3. Garyg

    Garyg Well-Known Member

    Mar 26, 2017
    68
    78
    Aberdeenshire
    Do they do them for daytona
     
  4. stevethegoolie

    stevethegoolie Elite Member

    Oct 16, 2014
    2,355
    800
    East Riding of Yorkshire
    Oh yes .... mine was a 955i Daytona Centennial.
     
  5. Garyg

    Garyg Well-Known Member

    Mar 26, 2017
    68
    78
    Aberdeenshire
    They only have 1 connector i have 2
     
  6. Garyg

    Garyg Well-Known Member

    Mar 26, 2017
    68
    78
    Aberdeenshire
    I have double sided swing arm 02
     
  7. stevethegoolie

    stevethegoolie Elite Member

    Oct 16, 2014
    2,355
    800
    East Riding of Yorkshire
    I would guess that the electrics are the same on both models, but having sold the Daytona I am unable to check what connections it has/had. Have a look at the parts section of www.worldoftriumph.com to see what it should be.
     
  8. Hydrophobic Membrane

    Hydrophobic Membrane Active Member

    Jun 7, 2017
    40
    28
    Dorset
    #8 Hydrophobic Membrane, Jun 13, 2017
    Last edited: Jun 13, 2017
    • Useful Useful x 1
  9. Garyg

    Garyg Well-Known Member

    Mar 26, 2017
    68
    78
    Aberdeenshire
    Ok lads started bike today the three yellow wires that plug in to reg got hot after 30 seconds this cant be right so will it be regulator
     
  10. Garyg

    Garyg Well-Known Member

    Mar 26, 2017
    68
    78
    Aberdeenshire
    its not charging mate but batterys at 12.4 at moment but starts going down when running . the altenaters fine thats puting out ok
     
  11. Garyg

    Garyg Well-Known Member

    Mar 26, 2017
    68
    78
    Aberdeenshire
    no dont look like it mate . my rear plastic is burned in the inside too but i cant be sure if that was there before
     
  12. Garyg

    Garyg Well-Known Member

    Mar 26, 2017
    68
    78
    Aberdeenshire
    put it like this the yellow wires was heating up in about 10 seconds . the other wires all cold to touch
     
  13. Garyg

    Garyg Well-Known Member

    Mar 26, 2017
    68
    78
    Aberdeenshire
    am hoping it is now after spending 90 quid lol if its not that i cant see any other way the cables would got hot
     
  14. Hydrophobic Membrane

    Hydrophobic Membrane Active Member

    Jun 7, 2017
    40
    28
    Dorset
    Check the connectors
    If you read the article I posted it walks you through testing the R/R and stator.
     
    • Like Like x 1
Loading...

Share This Page